/lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен  Днес ще си дадете сметка, че не можете да

...
 /lamqta.com/horoskop-za-denq/blogОвен  Днес ще си дадете сметка, че не можете да
Коментари Харесай

Много трудности в хороскопа за неделя. Сложен ден днес за мнозина. Най-големи проблеми ще имат всички от тези зодии


 

/lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен 
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя обичан човек цялата истина, защото в случай че чуе всичко, ще му бъде напълно болно, което, по Ваша преценка изобщо не е нужно, тъй като няма да бъдете разбрани. В последна сметка се постарайте да се държите по този начин, че да не се досети, че това не е цялата истина. 

Телец

Макар и да се каните да излезете от вкъщи си даже за секунда, едвам отидете до магазина и да си купите самун, би трябвало да изглеждате великолепно. Днес Съдбата Ви може да Ви срещне ненадейно, и ще бъде доста обидно, в случай че и се визиите в неизряден тип.
 

Близнаци

Днес се постарайте да превъзмогнете прочувствените компликации в фамилията или любовта. Когато друго не оказва помощ, спасението е, да се заемете с интелектуална активност. Опитайте се, да си организирате къси пътешествия освен за през днешния ден, само че тъкмо през днешния ден. Вероятността, да се окажат сполучливи, е доста огромна. 
 

Рак

Днес диалогът с Вашия обичан човек може да се окаже доста тежък и няма да донесе наслаждение нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто нужен, с цел да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно значимо и преференциално решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.
 

Лъв

Очаква Ви не лек ден. Ще се наложи да си признаете, че доста от напъните, положени за реализиране на задачата са били напразни, а на доста от очакванията не е било писано да се осъществен. Ще се наложи да деянията освен непримиримост и целенасоченост, само че и мъдрост и хладнокръвие. Обкръжаващите Ви чакат отстъпки, само че биха ги оценили като уязвимост и нерешителност в личната Ви справедливост. Допуснатите през днешния ден неточности могат да Ви костват доста скъпо Постарайте се да бъдте по-добри към своите близки. Те се нуждаят от Вашето състрадание и помощ. Не приемайте рецензията покрай сърцето си: през днешния ден тя се прави от завистници и няма градивен темперамент.
 

Дева

Днес може да се окаже, че имате някаква покана за среща. Само че до последния миг няма да можете да решите, желаете ли да отидете, или не. Звездите Ви поучават, въпреки всичко да отидете. Може пък внезапно да Ви хареса!
 

Везни

През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.
 

Скорпион

Трудничко и малко горчиво ще бъде през днешния ден на Вашия обичан човек общуването с Вас, защото Вашето държание ще бъде много мъчно за предсказание, и още по- комплицирано за схващане. Постарайте се да извършите всичко допустимо, с цел да не поражда у Вашата половинка какъвто и да било дискомфорт от общуването с Вас...
 

Стрелец

Днес Вашият обичан човек ще Ви опише за нещо доста изумително, само че недостъпно и недостижимо и по тази причина би трябвало просто да вярвате на думите му, без да се пробвате да ревизирате тяхната меродавност, даже и да провокира у Вас някакви подозрения.
 

Козирог

Запасете се с самообладание, тъй като това не е денят, когато можете да постигнете своето с упоритост и размах. Доста по-уместно е, да се приложи тънка дипломация и умела игра с непознатите недостатъци. По-често напомняйте за себе си, а това ще помогне за по-бързо превъзмогване на преградите. Така просто ще можете да ги заобиколите, и няма да е нужно да хабите силата си на вятъра. Възможни са различия с обичания човек, само че споровете ще успявате да избегнете. Убедително ще потвърждавате своята справедливост, заобикаляйки упреците, като не си позволявате обиди. Авторитетът Ви ще пораства. 
 

Водолей

Днес ще можете да отделите време за своите персонални стремежи и желания. Може да избухнат усеща към нови познати, както и да се стартират сантиментални връзки. Днес ще бъдете чувствителни и прочувствени. В работата може да се ръководите от по- възрастните и опитни сътрудници. Вечерта е подобаваща за срещи с другари и за забавни диалози.
 

Риби

Не дребна част от този ден ще бъде отдадена на размишления за отминали събития. Спомените от предишното Ви обгръщат от време на време, само че това не се отразява на прочувственото Ви положение: не се обвинявате в неточности или пропуски, не ровите в остарели рани, а умерено, и дори някак дистанцирано анализирате ставащото. През по-голямата част от деня ще бъдете метафизичен настроени, и евентуално няма да изпуснете опцията да обсъдите някои сериозни 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР